Happy New Ear !

happy-new-ear2018 zit er alweer een weekje op… een bewogen jaar alleszins, waarin onze samenleving zich van vele kanten liet zien. We zagen zowel een verharding in onze samenleving, waarbij in de felle polemiek vaak de nuance het onderspit moest delven. Conflicten, fake news en angst voor de ander. En anderzijds ook veel goeds; van de grotere bewustwording rond klimaatverandering tot meer fietsers op de baan, van werken aan een gezondere schoolomgeving tot aandacht voor ieders talent, van innovatieve ideeën tot internationale samenwerking… en wederom sloot het jaar af met een hartverwarmende week van massale solidariteit en maatschappelijke bewogenheid. Positivisme. Het kan. 

Voor 2019 hoop ik vurig dat we met z’n allen beter met elkaar gaan communiceren. Terug vaker praten mét elkaar dan over elkaar, en dat in alle contexten. Verbinding mag dan een modewoord geworden zijn, het kan ook ons streefdoel én middel zijn om het voor iedereen wat aangenamer te maken.  En aangezien elke dialoog start met de bereidheid tot luisteren naar de ander, wens ik iedereen en zeker ook ook jou, Tim, een HAPPY NEW yEAR !

Het zou super zijn je ergens terug tegen te komen… Of het nu samen op een uitdagende trekking is, een transformerende natuur- of cultuurbeleving, op een verrijkende reis, een motiverende teambuilding of als je life- of loopbaancoach is. Ik ga graag mee met jou op pad!

groetjes,
Bart 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s